|

Sinustako ilmastokoordinaattori?

Tuulivoimala

Haemme Ilmastoviisas Meri-Lappi- kehittämishankkeeseen ilmastokoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2.2023 – 30.6.2023. Hanke toteutetaan yhteistyössä Metsäkeskuksen, Lapin ammattikorkeakoulun ja Suomen ympäristökeskuksen kanssa. Hankkeen tavoitteena on tukea kuntien, yritysten ja kuntalaisten käytännön toimia vihreän siirtymän toimeenpanossa ja vauhdittaa seutukunnallista ilmastotyötä.

Haemme ilmastokoordinaattoria, joka edistää, organisoi ja koordinoi kuntien yhteistä ilmastotyötä sekä tukee toimenpiteitä kohti hiilineutraalia kuntaa.  Ilmastokoordinaattorin keskeinen tehtävä on toimia muutosagenttina kuntaorganisaatiossa sekä toimia yhteyshenkilönä hankkeen toteuttajaorganisaatioiden, kuntien, yritysten ja kuntalaisten välillä. Ilmastokoordinaattori käynnistää ja ylläpitää sosiaalisen median viestintää alueellisista ilmastotoimenpiteistä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä:

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta projektitoiminnasta ja muutosjohtamisesta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää yhteistyökykyä, aktiivista työotetta sekä nopeaa oppimiskykyä
  • osaamista sosiaalisen median työkaluista ja niiden hyödyntämisestä viestinnässä

Tehtävään valittaessa luetaan hakijan eduksi, jos hänellä on myös osaamista graafisten ohjelmien käytöstä sekä tilaisuuksien ja tapahtumien fasilitoinnista.

Meri-Lapin kehittämiskeskus on Kemin, Tornion ja Haaparannan kaupunkien sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kuntien yhteistyöorganisaatio, jonka toiminta-ajatuksena on tukea ja edistää Meri-Lapin kuntien yhteistyötä, edunvalvontaa, elinkeinojen kehittämistä ja kansainvälistymistä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään maanantaihin 20.1.2023 klo 16.00 mennessä sähköpostiin: [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa seutupäällikkö Sari Moisanen 040 820 9584.

Osoite

Tietokatu 3
94600 Kemi

Similar Posts